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Como Román Casas quería ser un auténtico chef, pediulle aos seus pais un curso de cociña para o seu décimo aniversario, que coincide co Día de Defuntos, a festa dos mortos. E nese día tan especial recibiu un megasusto, un agasallo moi singular, un cadaleito acompañado dun sobre negro onde viñan as instrucións para activar a Escarlatina, unha cociñeira falecida no século XIX que nunca se separa de Lady Horreur, un arrepiante arañón con acento francés. A bordo do mortobús, os tres novos amigos e mais o gato Dodoto viaxarán ao Inframundo, onde os defuntos viven baixo as ordes de Amanito, o tirano que goberna no Alén coa axuda dos funguiños: os seus terroríficos esbirros. Unha ducia de moi gorentosas e larpeiras receitas, as máis sabedeiras do mundo dos vivos e dos mortos, dan paso a cada un dos bocados desta historia de humor macabro que estimula o apetito do lector e a curiosidade polo mundo da cociña.
Como Román Casas quería ser un auténtico chef, le pidió a sus padres un curso de cocina para su décimo aniversario, que coincide con el Día de Difuntos, la fiesta de los muertos. Y en ese día tan especial recibió un megasusto, un regalo muy singular, un ataúd acompañado de un sobre negro donde venían las instrucciones para activar la Escarlatina, una cocinera fallecida en el siglo XIX que nunca se separa de Lady Horreur, una escalofriante araña gigante con acento francés. A bordo del mortobús, los tres nuevos amigos y el gato Dodoto viajarán al Inframundo, donde los difuntos viven bajo las órdenes de Amanito, el tirano que gobierna en el Más Allá con la ayuda de los funguiños: sus terroríficos estornudos. Una docena de muy apetitosas y golosas recetas, las más sabrosas del mundo de los vivos y de los muertos, dan paso a cada uno de los bocados de esta historia de humor macabro que estimula el apetito del lector y la curiosidad por el mundo de la cocina.
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