Xunta de Galicia
Español Galego

Felpeto Lagoa, Matilde

O polbo e a súa cociña

Formatos dispoñibles

  • Formato ePub
Opcións de lectura

  • Ler en liña
  •     

  • Descarga
Sumario:

Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa,... Descrición completa

Autor principal:
Felpeto Lagoa, Matilde
Outros autores:
Barreiro Felpeto, Bruno, Edicións Xerais de Galicia
Idioma:
Galego
Castellano
Publicado:
[Vigo] Edicións Xerais 2014
Edición:
1 ed. edición
Series:
Obras De Referencia - Ensaio E-Book
Materias:
Social:
Etiquetas
Sen etiquetas, Póñalle a primeira etiqueta a este rexistro!

Existencias

Reservas Tamaño
0 22.606 Kb

Descrición

Sumario: Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita a estas disciplinas, a autora describe 67 receitas para cociñar o cefalópodo. A maioría proceden dunha cociña familiar atlántico-mediterránea. Hai algunha incursión noutras cociñas, como a oriental, e nunha cociña que poderiamos denominar moderna ou actual. En calquera caso, todas as receitas poden ser elaboradas con facilidade por calquera persoa, aínda que non sexa experta en cociña.
Este libro es un viaje por la geografía, historia, literatura y gastronomía del pulpo. Después de una breve visita a estas disciplinas, la autora describe 67 recetas para cocinar el cefalópodo. La mayoría proceden de una cocina familiar atlántico-mediterránea. Hay alguna incursión en otras cocinas, como la oriental, y en una cocina que podríamos denominar moderna o actual. En cualquier caso, todas las recetas pueden ser elaboradas con facilidad por cualquier persona, aunque no sea experta en cocina.
Descrición Física: 192 p. x 200 mm.130 mm.
Público: General PEGI14
ISBN: 9788499147499

Comentarios

Engadir un comentario e valoración Autentíquese para enviar comentarios e valoracións

Exemplares similares